Over ons

Welkom op de website van Assurantiekantoor Broeders.

Leuk dat u onze website bezoekt!

Ook al zijn we bescheiden, we houden wel van een beetje aandacht.

Eenvoudig als wij zijn, hebben we ook onze website zo simpel mogelijk gehouden met zo weinig mogelijk nonsens. Op onze website zal u geen programma’s vinden om premies te berekenen. Eénvoudigweg omdat u niet bent opgeleid om verzekeringsproducten te doorgronden. Ook al doen vele maatschappijen u geloven dat verzekeren een peulenschil is wat u gemakkelijk zelf kunt, denken wij daar heel anders over. Als het inderdaad zo simpel zou zijn, waarom moet een adviseur dan in Nederland elke drie jaar opnieuw zijn diploma’s halen? Juist, en daarom adviseren wij u en daar rekenen we niets extra’s voor.

Oh ja, er is één uitzondering. Onder het kopje “particulieren” kunt u zelf in alle rust een zorgverzekering berekenen. Wij hebben tenslotte niets te maken met uw gezondheid.

Ons noodnummer Tel. 0638-464 869 is 24/7 bereikbaar voor spoedeisende zaken die niet kunnen wachten tot de volgende werkdag.

Als “ouderwets” advieskantoor komen wij nog steeds gewoon bij u thuis. We kunnen dan samen uw wensen bespreken en we kunnen dan een groter aantal aanbieders selecteren.