van der Zijpedreef 48 4715 EM Rucphen tel: 0165 -348 230

Hypotheken en leningen

Wanneer u overweegt een (ander) huis aan te kopen of uw huidige hypotheek over te sluiten dan kunt u hier een indicatie berekenen van het bedrag dat u kunt lenen.

Let er echter op dat dit slechts een indicatie betreft. Hypotheken zijn een adviesgevoelig product. Bent u starter op de woningmarkt of een doorstarter?

Heeft u te maken met een eigen woningreserve, hebben we te maken met een (echt)scheiding in het verleden of heeft u nu een bestaande hypotheek met een eerbiedigende werking in de wetgeving?

Neem tijdig contact met ons op om uw persoonlijke situatie met ons te bespreken. De kosten van het eerste gesprek nemen wij voor onze rekening.

Natuurlijk kunt u ook direct naar een bank voor een advies. Realiseer u wel dat u dan uitstekend wordt geadviseerd over uw hypotheek maar uitsluitend over het product van deze aanbieder. Wij vergelijken voor u een groot aantal aanbieders en selecteren o.b.v. de rente en de (aanvullende) voorwaarden de aanbieder uit dit het beste bij u past. Shoppen doen wij voor u.

Hoewel er nog steeds een flink aantal adviseurs en banken een hyptheekgesprek afronden in 1 of hooguit 2 afspraken, bij ons zijn dat er meestal 3 tot 5 en als u dat op prijs stelt gaan wij ook nog steeds mee naar de notaris indien u dit wenst. Uiteraard rekenen we daar geen extra kosten voor.

Meer informatie over hypotheken? Neem contact met ons op.

 

Geld lenen
Wilt u geld lenen?

Vul dan dit formulier in en druk op verzenden. Wij hebben dan voldoende informatie om uw aanvraag bij een aantal aanbieders te bespreken. Zo beschikken wij direct over alle benodigde informatie van u.