Particulieren

Als particulier wilt u natuurlijk goed verzekerd zijn maar ook weer niet oververzekerd.

Waarschijnlijk heeft u één huisarts/huisartsenpraktijk en geldt dit ook voor een tandarts. Maar verzekeren doen we maar wat.

De autoverzekering regelen we via internet (en hoe lost u het op als er tijdens uw vakantie in Spanje een Turkse vrachtwagen zich in uw kofferbak parkeert?)

De reisverzekering regelen we gelijk maar bij het reisbureau want de juffrouw achter de balie drong er zo op aan maar als we dan even een weekendje Parijs doen dan vergeten we dat.

Onze woning hebben we ook ergens verzekerd toen we de hypotheek regelde want dat was een eis van de geldverstrekker en de inboedel hadden we al langer ergens anders, die hebben we gewoon door laten lopen. En dan heeft u schade aan uw dure nieuwe vloer. De opstalverzekeraar verteld dat u naar de inboedelverzekeraar moet en de inboedelverzekeraar zegt weer dat u naar de opstalverzekeraar moet.

Gelukkig hoeft u zich daar niet druk om te maken als u het hele pakket via ons laat regelen. Als onafhankelijk kantoor kijken we continue welke maatschappijen een goed product aanbieden en welke ook snel en accuraat presteren. Zo kan het zomaar gebeuren dat u via ons al jaren bent verzekerd bij maatschappij A en wij plotseling voorstellen om naar maatschappij B te gaan. Dat kan zijn dat het product van B beter/nieuwer is, het product van A verouderd of dat A gewoon niet snel genoeg werkt met de schadeafhandeling.

Natuurlijk kunnen wij deze website vol zetten met rekentools zodat u zelf van alles kunt berekenen maar weet u waar u op moet letten? Wij wel!

We maken een afspraak, komen naar u toe (dat kan bij ons nog steeds in de avonduren) en zoeken de maatschappij of maatschappijen die het best bij u passen.

Voor één product maken we een uitzondering en daar plaatsen we wél een link van hieronder. Dat is de zorgverzekering, die is voor iedereen van 18 jaar en ouder verplicht.

Klik hier voor meer informatie en het laten berekenen van uw zorgpolis.