van der Zijpedreef 48 4715 EM Rucphen tel: 0165 -348 230

Uw woning verduurzamen

Verduurzamen van je woning, iedereen praat er over. Wanneer wij bij een klant aan tafel zitten voor de financiering van een andere woning, verbouwing of het oversluiten van de lening komt dit onderwerp altijd op tafel en het eerste waar onze klanten dan over praten is “ik laat zonnepanelen plaatsen”. Maar is dat niet dweilen met de kraan open? Misschien is het verstandiger om eerst te gaan isoleren en daarna zonnepanelen, of misschien wel gelijktijdig. Wie moet ik daarvoor inschakelen? Er zijn zoveel partijen en wie kan ik daarin vertrouwen? Hoe zit het met de subsidie die ik wel of niet kan krijgen en dan moet soms ook de BTW teruggave nog worden geregeld.

Wij zijn voor u een samenwerking aangegaan met BOX duurzaam B.V. Dit is een partij die wij volledig vertrouwen en al uw zorgen uit handen nemen. Ze komen vrijblijvend bij u langs en stellen een rapport op waarin u kunt besparen op (energie-) kosten en milieu.

Pas op het moment dat u daadwerkelijk opdracht geeft zijn er kosten aan hun dienstverlening verbonden en wat belangrijk is: zij hebben voor u al de keuze gemaakt uit het woud van aanbieders, ze werken alleen samen met partners die volledig te vertrouwen zijn en die doen wat ze beloven en zijn er toch problemen dan heeft u één aanspreekpunt: BOX duurzaam B.V.

klik hier om een vrijblijvende afspraak te maken met BOX duurzaam B.V en als u duidelijkheid hebt over de kosten en wat u wilt dan maken wij een afspraak om naar de financiering hiervan te kijken.

Wij zijn voor u een samenwerking aangegaan met BOX duurzaam B.V.